Σχολή / Προφίλ

Η πολυετής εμπειρία μας στη διδασκαλία της Γαλλικής γλώσσας και στη διεξαγωγή των εξετάσεων (γραπτών και προφορικών) όλων των γαλλικών πτυχίων, μας οδήγησε στη δημιουργία ενός άρτια εξοπλισμένου Κέντρου Γαλλικής Γλώσσας και Πολιτισμού.

Στόχος μας είναι η γρήγορη εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας, η σωστή χρήση της και η βέβαιη επιτυχία των μαθητών μας στις εξετάσεις.

Θέτουμε στη διάθεσή τους την τεχνογνωσία μας και τα βασικά χαρακτηριστικά της επιτυχίας μας: Αξιοπιστία – Υπευθυνότητα – Πείρα.

Στο Κέντρο Γαλλικής Γλώσσας CONCORDE δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εμπειρία, τη μεταδοτικότητα και τη γαλλική παιδεία των καθηγητών μας.

Με πολύχρονη πείρα στο Γαλλικό Ινστιτούτο οι κυρίες Σοφία Τερεζάκη – Βιρβίλη & Έφη Καμπούρη – Αβδελλά αποτελούμε τις ιδιοκτήτριες και βασικές καθηγήτριες του CONCORDE.

Οι εγκαταστάσεις μας

Το φροντιστήριο γαλλικών CONCORDE βρίσκεται στην οδό Βασ. Όλγας 124, στον πρώτο όροφο, μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης ή από τα ανατολικά προάστια της Θεσσαλονίκης.

Η εύκολη και γρήγορη πρόσβαση δίνει τη δυνατότητα σε σπουδαστές από όλη τη Θεσσαλονίκη να μαθαίνουν Γαλλικά στο CONCORDE.

Οι εγκαταστάσεις του Concorde διαθέτουν 4 άνετες αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα υποδοχής, χώρο βιντεοπροβολής και δανειστική βιβλιοθήκη με πολλούς τίτλους γαλλικών βιβλίων.